Sign In

  • Event date:
    16/06/2020 at 19:30
  • Event end:
    16/06/2020 at 20:30

Eksamensforestilling – Anaanat A/S Nunatta Isiginnaartitsinermik Ilinniarfia i samarbejde med Nunatta Isiginnaartitsisarfia er stolt af at præsentere Anaanat A/S for det grønlandske publikum. Pauline Mølgaard, som er kendt i Grønland som TV- vært og sanger, vil den 16. juni 2020 kl. 19:30, sammen med skuespiller, Kimmernaq Kjeldsen stå på scenen i komedien”Casa Matriz” (Anaanat A/S) som er skrevet af Diana Raznovich, en af Argentinas mest vovede og humoristiske, kvindelige dramatikere og tegneserieskabere.
I ”Casa Matriz” (Anaanat A/S) (1991) lejer en datter en substitut-mor, som er en professionel skuespiller som spiller en række forskellige modertyper. Datteren spilles af skuespillerelev Pauline Mølgaard, som eksamineres dagen før, den 11. juni, i en lukket forestilling. Moderen spilles af skuespiller Kimmernaq Kjeldsen.
Velkommen til en ny grønlandsk instruktør Forestillingen ledes sikkert i mål af Majbritt Bech, som debuterer som instruktør, men det er ikke første gang at hun har arbejdet med stykket. I 2012 blev Anaanat A/S første gang opført i Grønland med skuespillerne Makka Kleist og Else Danielsen. Der var Majbritt Bech assistent og tekniker på forestillingen under turnéen.
KNR Da CORVID- 19 har ændret verden og folks mulighed for at se og opleve levende scenekunst og kultur, arbejder Skuespillerskolen i denne opsætning sammen med KNR. Vi har fået en enestående mulighed for at forestillingen vil kunne blive streamet direkte på TV fra teatersalen den 12. juni 2020 kl. 20, så hele landet kan følge med. Forestillingen vil ikke blive optaget, så det er kun denne ene aften chancen byder sig.

Location

Add Review

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Service
Værdi for pengene
Lokation